Over ons

Ons verhaal

Flexcoaches is sinds 2016 actief op de regionale arbeidsmarkt. Ons team bestaat uit enthousiaste mensen met up-to-date kennis van de arbeidsmarkt en de ontwikkelingen hierin. Oprechte persoonlijke aandacht is een van de belangrijkste punten waarmee Flexcoaches zich onderscheidt. In totaal beschikken we over ruim 40 jaar ervaring in de branche. Deze ervaring zetten we iedere dag in om onze Flexmembers en relaties op de best mogelijke wijze van dienst te zijn.

Onze visie

Wij realiseren groei bij organisaties en werknemers door optimale inzet van flexibele arbeid in combinatie met HR-dienstverlening.

Onze missie

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen die op juiste manier oprechte aandacht krijgt het beste uit zichzelf kan halen.

Ons team

Patrick Krol

patrickkrol@flexcoaches.com

jarenlange ervaring in de branche en in 2019 vanuit de corporate HR wereld ondernemer geworden bij Flexcoaches, hij krijgt energie van het overtreffen van verwachtingen.

Rene van der Lee

renevanderlee@flexcoaches.com

heeft een dijk aan ervaring in de branche en is reeds jarenlang ondernemer. Staat voor persoonlijk contact en maakt hiermee graag het verschil.

Justin Wolswijk

justinwolswijk@flexcoaches.com

het is mijn passie om een leuke band op te bouwen met onze relaties en onze flexmembers waarbij geen vraag te veel is en ik iedereen probeer verder te helpen. Onze pay-off; Groei mee! Is bij mij dus zeker van toepassing!

Babs

info@flexcoaches.com

onze trouwe viervoeter is zo nu dan op kantoor. Een aai over haar bol is altijd welkom!

Wij zoeken jou

wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Stuur je CV en motivatie naar info@flexcoaches.com en Groei mee!

Kom jij ons team versterken?

Neem vandaag nog contact met ons op en Groei mee!