Skip to main content

Neem contact met ons op

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Contactgegevens

085 079 70 60
Hoevestein 48, 4903 SC
Oosterhout

info@flexcoaches.com
+31 (0)6 1106 6272

KvK: 74393820
BTW: NL859878880B01
IBAN: NL81 RABO 0340 5827 66
BIC/SWIFT: RABONL2U

Voor Flexmembers

In welke regio heeft Flexcoaches banen?

Op dit moment zijn we actief vanaf Bergen op Zoom tot Tiel en van Gorinchem tot de Belgische grens. We groeien snel dus onze regio wordt steeds groter. Tevens zijn we ter uitbreiding van onze regio altijd op zoek naar nieuwe Flexcoaches. Klik hier als je daar meer over wilt weten.

Welke CAO is van toepassing?

Flexcoaches hanteert de ABU/NBBU CAO. Tevens zijn we gecertificeerd en aangesloten bij de branchevereniging. Op die manier borgen we dat alle Flexmembers krijgen waar ze recht op hebben. Onze opdrachtgevers zijn gehouden aan equal pay wetgeving zodat Flexmembers dezelfde beloning ontvangen als medewerkers in dienst van de opdrachtgever in gelijke functies.

Kan ik me als Flexmember inschrijven als ik niet via Flexcoaches werk?

Jazeker! Je blijft dan op hoogte van nieuwe ontwikkelingen, kunt een vacature alert aanmaken en extra makkelijk solliciteren als je een leuke vacature ziet. Dus geef je loopbaan een boost, schrijf je in als Flexmember en Groei mee!

Op welke manier kan ik via Flexcoaches werken?

Afhankelijk van de vacature zijn er verschillende manieren. Uitzenden, voor de meer flexibele banen. Detacheren voor opdrachten met een vaste begin- en einddatum. Tot slot hebben we Werving en Selectie trajecten tot hbo-niveau voor vaste banen waarbij je direct in dienst komt van de opdrachtgever. In de vacatureomschrijving kun je zien wat voor vacature het betreft.

Hoe werkt het vinden van een baan via Flexcoaches?

  • Stap 1 is jezelf inschrijven als Flexmember. Nadat we je inschrijving hebben ontvangen nemen we contact met je op.
  • Stap 2 is het (online) intakegesprek. Tijdens dit gesprek leren we je graag beter kennen en kun je kennismaken met de flexcoach die je verder gaat helpen met jouw loopbaan.
  • Stap 3 is het voorstellen van jou als kandidaat bij onze opdrachtgever.
  • Stap 4 is een kennismakingsgesprek bij de opdrachtgever. Soms wordt er daarna nog een tweede gesprek bij de opdrachtgever gepland, maar dat is niet altijd het geval.
  • Stap 5 is wanneer er voor beide partijen een klik is; Gefeliciteerd, je hebt een nieuwe baan!

Voor werkgevers

Is Flexcoaches aangesloten bij een brancheorganisatie?

Vanuit compliance oogpunt is onze backoffice administratie uitbesteedt aan een externe partij. Daarmee zijn we gecertificeerd en aangesloten bij de ABU/NBBU, de grootste branchevereniging van Nederland.

Wat is de betaaltermijn van Flexcoaches?

Wij hanteren een standaard betaaltermijn van 14 kalenderdagen.

In welke branches werft Flexcoaches personeel?

We gaan graag met u in overleg om de juiste kandidaat te vinden! De branches waar we voornamelijk actief in zijn; Administratief, Transport & Logistiek, Industrie, Commercie, Management, Techniek, Financieel in functies van ongeschoold tot hbo-niveau.

Wat is de minimale inleentermijn voor Flexmembers?

Flexcoaches investeert fors in het vinden van Flexmembers. Om deze investeringen mogelijk te houden hanteren we een minimale inleentermijn van 1560 gewerkte uren per Flexmember.

Wat zijn de algemene voorwaarden van Flexcoaches?

Omdat we onze dienstverlening conform de ABU/NBBU CAO uitvoeren zijn ook deze algemene voorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden kunt u via deze link vinden.

Flexmember worden bij Flex Coaches?

Schrijf je gelijk in via de website, binnen 5 minuten geregeld!
Chat openen
Op zoek naar een nieuwe baan? ๐Ÿ”Ž Neem vrijblijvend contact met ons op via WhatsApp ๐Ÿ’ฌ