Preloader

De website is aan het laden

Flexcoaches @ Work

Flexcoaches is continu op zoek naar gemotiveerde, enthousiaste Flexmembers. Ons wervingsproces is een doorlopend proces waarbij we met de modernste werving en selectie methoden de arbeidsmarkt afspeuren naar geschikt talent om onze Flexmember community te vergroten.

Oprechte aandacht is waarin we geloven. Iedereen vindt het fijn om ‘gezien’ te worden. Dus ben je eenmaal Flexmember, dan zorgen wij ervoor dat je dat blijft. Dat doet Flexcoaches niet alleen door oprechte aandacht te geven, maar dat doen we met meer. Zo blijven we in nauw contact zodat we weten waaraan iedere Flexmember behoefte heeft, we bieden passende ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden, we certificeren Flexmembers bij plaats en tijdonafhankelijk werken, we dragen structureel bij aan groei! Zowel op persoonlijk als organisatie niveau. Groei mee!

afbeelding

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden?

Flexcoaches kijkt graag met u mee hoe wij u het beste kunnen ondersteunen. Kom vrijblijvend met ons team in contact!

Met Flexcoaches @Work bent u verzekerd van gekwalificeerd personeel voor uw vacatures.
Wanneer u een kandidaat wilt aannemen kan dit op de volgende manieren, namelijk via:

Uitzenden

Wanneer u voor een bepaalde periode extra personeel nodig heeft is uitzenden een uitstekende optie met maximale flexibiliteit. Alleen de gewerkte uren worden aan u gefactureerd en in het uurtarief zijn alle werkgeverslasten opgenomen. Wanneer de inzet van flexmembers niet meer nodig is eindigt de opdracht zonder verdere verplichtingen.

Detacheren

Indien u flexmembers in wil zetten voor een bepaalde tijd en waarbij u extra zekerheid over de duur en omvang van de opdracht kunt bieden is detacheren de best passende optie. Op deze wijze kunt voor een bepaalde tijd ervaren flexmembers aan uw organisatie binden zodat uw processen door kunnen lopen bij een (tijdelijke) piek en/of vervanging van een vaste medewerker. Wanneer de vooraf bepaalde duur eindigt kunt u kiezen voor een verlenging of beëindiging van de opdracht. Ook bij detacheren zijn alle werkgeverslasten opgenomen in het uurtarief.

Werving & Selectie

Flexcoaches verzorgd ook werving en selectie opdrachten. Er zijn 2 mogelijkheden;

1. Search: Uw vacature(s) worden door ons gepubliceerd en er wordt actief naar kandidaten gezocht. De kandidaten die reageren worden met een quick scan beoordeelt en vanaf 80% match aan u doorgezonden. U plant zelf gesprekken met kandidaten.

2. Search & Selection: Uw vacature(s) nemen we volledig in behandeling waarbij we op zoek gaan naar 100% match kandidaten, deze kandidaten krijgen een persoonlijke intake, er wordt een referentie check gedaan en in overleg zullen we tests/assessments afnemen. We houden rekening met de ‘soft skills’ van de vacature en kijken we of de kandidaat passend is bij uw bedrijfscultuur. Alleen kandidaten die na de uitgebreide screening passend zijn worden aan u voorgesteld.

Uploading
Open chat