Skip to main content

Flexcoaches @ Work

Flexcoaches is continu op zoek naar gemotiveerde, enthousiaste Flexmembers

Ons wervingsproces is een doorlopend proces waarbij we met de modernste werving en selectiemethoden de arbeidsmarkt proactief afspeuren naar geschikt talent om onze Flexmember community te vergroten.

Oprechte aandacht is waarin we geloven. Iedereen vindt het fijn om ‘gezien’ te worden. Dus ben je eenmaal Flexmember, dan zorgen wij ervoor dat je dat blijft. Dat doet Flexcoaches niet alleen door oprechte aandacht te geven, maar dat doen we met meer. Zo blijven we in nauw contact zodat we weten waar iedere Flexmember behoefte aan heeft, we bieden passende ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden, we certificeren Flexmembers afhankelijk van de werkzaamheden, we dragen structureel bij aan groei! Zowel op persoonlijk als organisatieniveau. Groei mee!

Bel mij terug voor meer informatie

"*" geeft vereiste velden aan

Onze Flexmembers zijn op de volgende manieren inzetbaar

Uitzenden

Wanneer u voor een periode extra personeel nodig heeft is uitzenden een uitstekende optie met maximale flexibiliteit. Alleen de gewerkte uren worden aan u gefactureerd en in het uurtarief zijn alle werkgeverslasten opgenomen. Wanneer de inzet van Flexmembers niet meer nodig is eindigt de opdracht zonder verdere verplichtingen.

Detacheren

Indien u Flexmembers in wilt zetten voor een bepaalde tijd is detacheren de best passende optie. Op deze wijze kunt u Flexmembers aan uw organisatie binden met een vaste begin- en einddatum zodat uw processen door kunnen lopen bij een piek en/of vervanging van een vaste medewerker. Wanneer de opdracht eindigt kunt u kiezen voor een verlenging of beëindiging van de opdracht. Ook bij detacheren zijn alle werkgeverslasten opgenomen in het uurtarief.

Werving & selectie

Flexcoaches heeft voor werving en selectie opdrachten een zusterlabel: IkwilVastwerk.nl.

Bent u op zoek naar personeel en u bent bereid direct een arbeidsovereenkomst voor (on)bepaalde tijd te bieden? Dan bent u bij IkwilVastwerk.nl aan het juiste adres! Met onze proactieve werving en selectiemethode vinden wij de juiste kandidaten voor uw vacatures. De periode van adverteren en afwachten is voorgoed voorbij. Het is tijd voor actie! Daarom speuren onze consultants continu op de arbeidsmarkt naar geschikt talent. Bent u klaar voor werving en selectie 2.0? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie of klik hier om uw vacature direct in te dienen of klik op het onderstaande logo voor meer informatie, dat Werkt zeker!

Wat onze Flexmembers schrijven

Best and most reliable employment agency I have ever worked with. Nice people good service
jaros krystof
jaros krystof
09:19 26 Jan 23
Dit uitzendbureau heeft een uitstekende omgang met mensen die naar werk zoeken. Ze zorgen er echt voor dat de communicatie tussen bedrijf en werknemer soepel verloopt. Daarbij had ik wanneer ik ze mailde of belde gelijk iemand te woord.
Leon Quirijnen
Leon Quirijnen
13:12 30 Sep 21
In my opinion one of the best uitzendbureau in Netherlands you ask me why? My answer is the do their work they take care of every worker if you have a problem they can always help you to find another work contact with them is very simple what’s up I never waiting for the answer longer than 20 minutes in all my heart I recommended this Biuro to all my friends and one more thing they pay you good
adam “adamus6667”
adam “adamus6667”
08:15 27 Sep 21
Paul
Paul
08:43 14 Sep 21
Een heel goed arbeidsbureau. Ik heb 10 maanden voor hen gewerkt omdat ik later een direct contract van het bedrijf kreeg. Altijd geld op tijd, geen problemen met betalingen, professionele medewerkersservice. Dit is het beste arbeidsbureau waar ik heb gewerkt. ik raad aan
dawid Lewicki
dawid Lewicki
11:07 30 Jun 21
Cynthia Lovenich
Cynthia Lovenich
14:58 31 Aug 20
Elena Aquino
Elena Aquino
08:47 27 Aug 20
René heeft mij benaderd voor een baan. Het was meteen een match. De begeleiding was heel goed vanuit Flexcoaches. De manier waarop zij de kennismaking gesprek voeren heb ik als heel prettig ervaren. Ik zit op de goede plek. Werd op mijn eerste werkdag verrast met een taart. Nooit eerder meegemaakt. Dus als je op zoek bent naar een baan neem contact op met Flexcoaches.Ze zijn heel erg betrokken.
jetty sapampoe
jetty sapampoe
08:15 26 Mar 20
Liliana Verwijst
Liliana Verwijst
09:01 19 Mar 20
Leuke medewerkers zij doen erg hun best om voor jou een leuke baan te vinden.
Tilly Rooijakkers
Tilly Rooijakkers
14:18 10 Mar 20
Patrick Krol
Patrick Krol
23:00 19 Apr 19
js_loader

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden?

Flexcoaches kijkt graag met u mee hoe wij u het beste kunnen ondersteunen. Kom vrijblijvend met ons team in contact!
Chat openen
Op zoek naar een nieuwe baan? 🔎 Neem vrijblijvend contact met ons op via WhatsApp 💬