Skip to main content

Flexcoaches International

Internationale medewerkers, goed geregeld via Flexcoaches International!

Één van de doelen van de EU is “duurzame ontwikkeling verwezenlijken op basis van een evenwichtige economische groei, prijsstabiliteit en een sterk concurrerende markteconomie met volledige werkgelegenheid en sociale vooruitgang.”

Dit doel is volledig in lijn met onze visie: “Wij realiseren groei bij organisaties en werknemers door optimale inzet van flexibele arbeid in combinatie met HR-dienstverlening.”

De arbeidsmarkt is historisch krap en de vraag naar personeel neemt onverminderd toe. Hierdoor komen bedrijfsprocessen onder druk te staan en lopen levertijden op. Deze effecten zijn totaal onwenselijk in een groeiende economie. Daarom is Flexcoaches gestart met een nieuw initiatief: Flexcoaches International.

Met Flexcoaches International kunnen uw kritische bedrijfsprocessen doorgaan dankzij de inzet van onze EU-Flexmembers. Het gehele proces rondom de inzet van onze EU-Flexmembers wordt voor u gefaciliteerd. Daarnaast is onze dienstverlening SNA gecertificeerd waardoor u ervan verzekerd bent dat alles volledig compliant geregeld is.

Onze EU-Flexmembers worden vanaf hun aankomst in Nederland zeer goed ontvangen, volledig wegwijs gemaakt en voorzien van nette, schone en comfortabele huisvesting. Daarnaast zijn de zorgverzekering, vervoer en persoonlijke beschermingsmiddelen gefaciliteerd. Kortom een warm welkom voor iedereen!

Wilt u meer weten en/of onze EU-Flexmembers inzetten dan kunt u contact opnemen via T 085 – 0797060 optie 1. We helpen u graag verder!

Bel mij terug voor meer informatie

"*" geeft vereiste velden aan

Wat onze Flexmembers schrijven

Best and most reliable employment agency I have ever worked with. Nice people good service
jaros krystof
jaros krystof
09:19 26 Jan 23
Dit uitzendbureau heeft een uitstekende omgang met mensen die naar werk zoeken. Ze zorgen er echt voor dat de communicatie tussen bedrijf en werknemer soepel verloopt. Daarbij had ik wanneer ik ze mailde of belde gelijk iemand te woord.
Leon Quirijnen
Leon Quirijnen
13:12 30 Sep 21
In my opinion one of the best uitzendbureau in Netherlands you ask me why? My answer is the do their work they take care of every worker if you have a problem they can always help you to find another work contact with them is very simple what’s up I never waiting for the answer longer than 20 minutes in all my heart I recommended this Biuro to all my friends and one more thing they pay you good
adam “adamus6667”
adam “adamus6667”
08:15 27 Sep 21
Paul
Paul
08:43 14 Sep 21
Een heel goed arbeidsbureau. Ik heb 10 maanden voor hen gewerkt omdat ik later een direct contract van het bedrijf kreeg. Altijd geld op tijd, geen problemen met betalingen, professionele medewerkersservice. Dit is het beste arbeidsbureau waar ik heb gewerkt. ik raad aan
dawid Lewicki
dawid Lewicki
11:07 30 Jun 21
Cynthia Lovenich
Cynthia Lovenich
14:58 31 Aug 20
Elena Aquino
Elena Aquino
08:47 27 Aug 20
René heeft mij benaderd voor een baan. Het was meteen een match. De begeleiding was heel goed vanuit Flexcoaches. De manier waarop zij de kennismaking gesprek voeren heb ik als heel prettig ervaren. Ik zit op de goede plek. Werd op mijn eerste werkdag verrast met een taart. Nooit eerder meegemaakt. Dus als je op zoek bent naar een baan neem contact op met Flexcoaches.Ze zijn heel erg betrokken.
jetty sapampoe
jetty sapampoe
08:15 26 Mar 20
Liliana Verwijst
Liliana Verwijst
09:01 19 Mar 20
Leuke medewerkers zij doen erg hun best om voor jou een leuke baan te vinden.
Tilly Rooijakkers
Tilly Rooijakkers
14:18 10 Mar 20
Patrick Krol
Patrick Krol
23:00 19 Apr 19
js_loader

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden?

Flexcoaches kijkt graag met u mee hoe wij u het beste kunnen ondersteunen. Kom vrijblijvend met ons team in contact!
Chat openen
Op zoek naar een nieuwe baan? 🔎 Neem vrijblijvend contact met ons op via WhatsApp 💬