Skip to main content

Flexcoaches groeit verder door! Graag stellen we je voor aan onze nieuwe collega, Justin Wolswijk!

Ik ben een proactieve jongeman en houd ervan om uitgedaagd te worden. Door mijn ervaring in de uitzendbranche heb ik mezelf breed ontwikkeld. Ik haal de meeste energie uit het optimaal bedienen van mijn klanten in combinatie met het behalen van onze doelen, zodat we alleen tevreden relaties en flexmembers hebben. Daarnaast lever ik altijd een grote bijdrage aan een gezellige en leuke werksfeer 😊

Toen ik op kennismakingsgesprek ging bij Flexcoaches wist ik dat deze organisatie goed zorg draagt voor haar flexmembers en voor de relaties. Warm en nauw contact met elkaar staat hier centraal. Dit is iets wat mij als persoon aantrekt en mijn werk leuker maakt!

Het is mijn passie om een leuke band op te bouwen met onze relaties en onze flexmembers waarbij geen vraag te veel is en je elkaar in alle omstandigheden probeert verder te helpen. Onze pay-off; Groei mee! Is bij mij dus zeker van toepassing!

Als ik naar de toekomst kijk, dan wil ik mezelf graag ontwikkelen op het vlak van HR en sales. Ik ben van mening dat je in deze wereld nooit bent uitgeleerd en overal nieuwe uitdagingen te vinden zijn. Daarom zal ik altijd hongerig en leergierig blijven.

Je kunt mij altijd wakker maken voor een lekker speciaal biertje en een flinke bak sushi. Zet dan ook nog een wedstrijd van Ajax aan en ik ga niet meer terug naar bed.

Hopelijk tot snel!

Justin

Het team van Flexcoaches bestaat uit enthousiaste mensen met up-to-date kennis van de arbeidsmarkt en de ontwikkelingen hierin. Inmiddels beschikken we over bijna 40 jaar ervaring in de branche. En juist deze ervaring zetten we iedere dag in om onze flexmembers en relaties op de best mogelijke wijze van dienst te zijn. Daarom maken we ook graag kennis met jou. Groei mee!

Leave a Reply

Chat openen
Op zoek naar een nieuwe baan? 🔎 Neem vrijblijvend contact met ons op via WhatsApp 💬