Skip to main content

De zomervakantie is nu echt voorbij. Het was heerlijk! Maar het ‘gewone’ leven is weer begonnen. De schooldeuren staan weer wagenwijd open en/of je collega’s staan te trappelen om hun vakantie belevenissen met je te delen. Het enige wat jij wil is zo snel mogelijk terug op vakantie….. Maar na het lezen van onderstaande tips niet meer! Dus kom op, aan de slag!

1. PLAN ALVAST JE VOLGENDE VAKANTIE

Het gezegde luidt: Aan al het moois komt een eind. Dus ook aan je heerlijk ontspannende vakantie. Waarom niet alvast een nieuwe vakantie of een lekker weekendje weg plannen? Dan kan je daar alvast naar uitkijken.

2. VAKANTIEFOTO’S 

Je hebt waarschijnlijk zoveel foto’s gemaakt dat je mobiel compleet vast loopt. Zoek er een paar uit, deel ze op social media, maak een fotoboek, druk ze af om thuis op te hangen, kortom doe iets leuks met die mooie plaatjes. Op die manier kun je lekker nagenieten op ieder moment dat je de foto’s ziet in plaats van treuren dat de vakantie over is. 

3. MAAK EEN PLAYLIST

Heb je op vakantie leuke nummers gehoord waar je fijne herinneringen aan hebt? Bijvoorbeeld van die zwoele zomertracks die je niet meer uit je hoofd krijgt? Maak een playlist van al die lekkere tracks om weer in dezelfde sfeer te komen zodat je weer vol energie verder kunt.

4. BLIJF LEUKE DINGEN DOEN

Bedenk wat je heel fijn vond op vakantie. Een boek lezen? Uitgaan? Zwemmen? Of gewoon wat quality time met je vriend of vriendin? Maak thuis ook wat meer tijd vrij voor deze dingen, zodat je meer dopamine aanmaakt. Dat is een lichaamseigen stofje waar je gelukkig van wordt!

5. DENK NA OVER WAT JE MIST OP VAKANTIE 

Op vakantie is er altijd wel iets dat we missen. Want ben eerlijk, slapen in je eigen bed is gewoon het fijnste van alles. Maar dat niet alleen, je kunt weer afspreken met je vrienden of op bezoek gaan bij je ouders. En waar ga je op de Dominicaanse Republiek hagelslag of drop vinden? Lastig. Dus ben blij dat je weer thuis bent!

6. REGISTREER JEZELF OP www.flexcoaches.com ALS FLEXMEMBER

Misschien ben je op vakantie tot de conclusie gekomen dat je toe bent aan een nieuwe of andere uitdaging. Geen probleem! Registreer je vandaag nog als Flexmember op onze website en maak een profiel aan. Dan ben jij er zeker van dat je geen vacature mist en kun je super makkelijk solliciteren naar jouw droombaan. Dus kom in actie en Groei mee!

Leave a Reply

Chat openen
Op zoek naar een nieuwe baan? 🔎 Neem vrijblijvend contact met ons op via WhatsApp 💬