Preloader

De website is aan het laden

Flexcoaches @ Home

Flex Coaches adviseert, begeleidt en ondersteunt organisaties bij het ontwikkelen, implementeren en/of faciliteren van thuiswerkbeleid.
Flexcoaches is ervan overtuigd dat thuiswerken leidt tot verhoging van het rendement van organisaties, werknemers duurzaam productiever worden en een positieve bijdrage aan het milieu wordt geleverd. Goed thuiswerkbeleid is hierbij noodzakelijk omdat anders verschillende afbreukrisico’s op de loer liggen. Zeker nu thuiswerken de nieuwe norm is.
Flexcoaches is de eerste organisatie in Nederland die uw organisatie via management of change bij alle facetten van thuiswerk beleidsontwikkeling helpt. We hebben een uniek begeleidingsmodel ontwikkeld waarmee u in
8 stappen het gehele proces doorloopt. Aan het eind van dit proces beschikt uw organisatie over op maat gemaakt thuiswerk beleid voor nu en de toekomst.
Veel organisaties gingen u inmiddels voor.

Wilt u weten wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en Groei mee!

afbeelding

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden?

Flexcoaches kijkt graag met u mee hoe wij u het beste kunnen ondersteunen. Kom vrijblijvend met ons team in contact!

Flexcoaches @Home voor ZZP’ers

Voor (freelance) ZZP’ers biedt Flexcoaches de mogelijkheid om uw thuiswerkplek te certificeren.
Met deze risico-inventarisatie en evaluatie (RI&E) kunt u aan uw opdrachtgevers aantonen dat uw thuiswerkplek voldoet aan de ARBO voorwaarden die worden gesteld vanuit de wetgeving. Een extra zekerheid die positief bij zal dragen aan de verwerving van uw opdrachten.
Wilt u meer informatie over Flexcoaches @Home voor ZZP’ers of heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op. Groei mee!

afbeelding
Uploading
Open chat