Skip to main content

Flexmembers

Geef je loopbaan een boost, wordt Flexmember en Groei mee!

Flexcoaches begeleidt, coached en ontwikkeld talent. Ieder mens heeft talent dus jij ook! Is dat alles? Nee, zeker niet. Flexcoaches heeft een continu aanbod van leuke vacatures, we houden je op de hoogte over de laatste ontwikkelingen, bieden je opleidingsmogelijkheden en coachen je tijdens jouw gehele loopbaan.

Op die manier zorgen we ervoor dat je jezelf blijft ontwikkelen en dat je voldoende uitdaging in je werkzaamheden houdt. Bovendien staan onze ervaren flexcoaches altijd voor je klaar om je verder te helpen. Dus geef je loopbaan een boost, schrijf jezelf gratis als flexmember in en Groei mee!

Route naar ons kantoor

Inschrijfformulier Flexmembers

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
DD dash MM dash JJJJ
Hidden
Max. bestandsgrootte: 4 MB.
Hidden
Max. bestandsgrootte: 8 MB.

FAQ Flexmembers

In welke regio heeft Flexcoaches banen?

Op dit moment zijn we actief vanaf Bergen op Zoom tot Tiel en van Gorinchem tot de Belgische grens. We groeien snel dus onze regio wordt steeds groter. Tevens zijn we ter uitbreiding van onze regio altijd op zoek naar nieuwe Flexcoaches. Klik hier als je daar meer over wilt weten.

Welke CAO is van toepassing?

Flexcoaches hanteert de ABU/NBBU CAO. Tevens zijn we gecertificeerd en aangesloten bij de branchevereniging. Op die manier borgen we dat alle Flexmembers krijgen waar ze recht op hebben. Onze opdrachtgevers zijn gehouden aan equal pay wetgeving zodat Flexmembers dezelfde beloning ontvangen als medewerkers in dienst van de opdrachtgever in gelijke functies.

Kan ik me als Flexmember inschrijven als ik niet via Flexcoaches werk?

Jazeker! Je blijft dan op hoogte van nieuwe ontwikkelingen, kunt een vacature alert aanmaken en extra makkelijk solliciteren als je een leuke vacature ziet. Dus geef je loopbaan een boost, schrijf je in als Flexmember en Groei mee!

Op welke manier kan ik via Flexcoaches werken?

Afhankelijk van de vacature zijn er verschillende manieren. Uitzenden, voor de meer flexibele banen. Detacheren voor opdrachten met een vaste begin- en einddatum. Tot slot hebben we Werving en Selectie trajecten tot hbo-niveau voor vaste banen waarbij je direct in dienst komt van de opdrachtgever. In de vacatureomschrijving kun je zien wat voor vacature het betreft.

Hoe werkt het vinden van een baan via Flexcoaches?

  • Stap 1 is jezelf inschrijven als Flexmember. Nadat we je inschrijving hebben ontvangen nemen we contact met je op.
  • Stap 2 is het (online) intakegesprek. Tijdens dit gesprek leren we je graag beter kennen en kun je kennismaken met de flexcoach die je verder gaat helpen met jouw loopbaan.
  • Stap 3 is het voorstellen van jou als kandidaat bij onze opdrachtgever.
  • Stap 4 is een kennismakingsgesprek bij de opdrachtgever. Soms wordt er daarna nog een tweede gesprek bij de opdrachtgever gepland, maar dat is niet altijd het geval.
  • Stap 5 is wanneer er voor beide partijen een klik is; Gefeliciteerd, je hebt een nieuwe baan!

Vragen over Flexmember worden?

Neem gerust contact op met een van onze Flexcoaches voor vrijblijvend advies.
Chat openen
Op zoek naar een nieuwe baan? ๐Ÿ”Ž Neem vrijblijvend contact met ons op via WhatsApp ๐Ÿ’ฌ